Clachan Sprokkelhorst huisconcert IJsselstein. Uitverkocht!

Laden Evenementen

Keltisch concert Clachán t.b.v. Stichting Roemeense Kinderhulp

 

Zaterdag 14 december geeft Clachán twee unieke concerten in IJsselstein.

De prachtige huiskamer van het herenhuis aan de Kloosterstraat 13 zal, geheel in kerstsfeer, dienen als decor voor deze akoestische muziekavond. Met een groot palet aan instrumenten, waaronder een nyckelharpa, uilleann pipes, bodhrán, cittern, concertina en low whistle, neemt Clachán u mee op een Keltische muziekreis. Ierse, Schotse, Bretonse, maar ook Galicische klanken zullen voorbij komen in heel diverse melancholische melodieën en liedjes, maar ook in pittige songs en vrolijke danswijsjes. Met dank aan onze gastheer en gastvrouw brengt Clachán de sfeer van de Kerstavond van mevrouw Sprokkelhorst op haar eigen wijze weer even terug.

Van de opbrengst van deze avond zal €7,50 per toegangsbewijs worden gedoneerd aan de Stichting Roemeense Kinderhulp, die wij een heel warm hart toedragen.

Er worden twee concerten gegeven, er is per concert plaats voor 40 á 45 personen.

Aanvang van de concerten: 19:30 uur en 21:00 uur. Het concert zal ongeveer een uur duren.

Kaarten zijn verkrijgbaar á €10,- of, voor kaarten inclusief een cd van Clachán, á €17,50, via gerard@nullhorizontes-informatica.com.

 

Wilt u bij het bestellen van kaartjes duidelijk aangeven welk van de twee concerten u zou willen bijwonen? (19:30 of 21:00). Vermeld ook uw contactgegevens zodat we eventueel contact met u kunnen opnemen. Betaling kan contant ter plaatse, of vooraf op rekening NL49 ASNB 0707 1589 65 t.a.v. G. Clements te IJsselstein.

Een eventuele extra bijdrage komt geheel ten goede van de Stichting Roemeense Kinderhulp.

 

Share This Story, Choose Your Platform!

Ga naar de bovenkant